Opis forum
Użytkownik
Ja orochimaru chche zniszyc wioske liscia słyszysz Lordzie HoKage.Dlatego wpierw cie zabije.Robie Karyuu Endan 3780chakryt.Karyuu lecic na ciebie.
Użytkownik
Robie kawirimi po czym pojawiam sie za tobo i wale ci z kopa gdy ty odlatujesz robie mokuton no Jutsu i ziemi wylania sie 10 rąk pięc z nich ma rozłożone dłonie a drugie 5 dłoni uformowane w pięści są.Ręce z pięsciami walą w ciebie i ty odlatujesz a ręce z otwartymi dłońmi pojawiają się za tobą i cie łapią i zgniatają!Giń
Lider Akatsuki
Mówie do Hokage: Orochimaru nie mógł przyjśc a ja go zastąpię!Wycigam moje kusanagi i trazymam w pozycji obronej.Trzymam i nic po za tym nie robię.ch 5000
Użytkownik
Dobrze!Wiec ja robie Mokuton Bushin no Jutsu 5 klonów ch 3380 i ja robie : Ukryte Jutsu Ziemi:Powstanie Bujnego Lasu!(Doton:Jukai Koutan)i gałęzie cie zwiazują tak jak w walce 3 hokage vs orochiamru
Lider Akatsuki
Ja aktywuje sharingan 3 lvl i to przwidzialem i zrobiłem shishin za ciebie i kpnałem cie w dupe że odleciałes ch 4930.Potem przeżuciłem kusanagi na styl bojowy i nim rozwaliłem klony.Gdy je rowaliłem zrobiłem Chidori Kusanagi wziąłem cię za szyje i ci w biłem kusanagi z chidori w serce oraz mówie: To Koniec!
Użytkownik
Ała i próbuje wycignac miecz senju